Jobs

Currently we have no  avaliable positions. However, if you love cycling and if you are interested to work for the Dutch Cycling Embassy in Delft, you may sent us your application. Send your CV and cover letter to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

INTERNSHIPS:

We have internship positions avaliable for talented and enthusatic trainees to join our team in Delft. If interested, please send you CV and cover letter to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Stage op het raakvlak van Vrijetijdsmanagement, (duurzame) Mobiliteit, Marketing Communicatie en International Business. (M/V)

Stage op het raakvlak van Vrijetijdsmanagement, (duurzame) Mobiliteit, Marketing Communicatie en International Business. (M/V)

De Dutch Cycling Embassy is per direct op zoek naar een stagiair. Het gaat om een stage op het raakvlak van Vrijetijdsmanagement, (duurzame) Mobiliteit, Marketing Communicatie en International Business.

Wij bieden een internationale en dynamische werkplek. De Dutch Cycling Embassy valt onder Connekt, het onafhankelijke netwerk voor slimme, duurzame en sociale mobiliteit. http://www.connekt.nl/

Marketing & Communicatie:

Gevraagd wordt om ondersteuning bij invulling van het social media beleid, ontwikkeling van marketing communicatiemiddelen, opzet CMS en het verrichten van hand- en spandiensten op het gebied van marketing & communicatie voor de Dutch Cycling Embassy en haar deelnemers.

International Business, Events & Strategy:

Gevraagd wordt om ondersteuning bij het opstellen van programma’s voor internationale delegaties, begeleiden van internationale delegaties, intake van (internationale) opdrachten en het uitvoeren van een internationale marktverkenning voor de Dutch Cycling Embassy en haar deelnemers.

Met het zicht op het Velo-city congres dat in juni 2017 zal plaatsvinden in Arnhem-Nijmegen zoeken we een Vrijetijdsmanager die zich wil vastbijten in het organiseren en plannen van de inhoudelijke en recreatieve excursies die rondom het congres georganiseerd worden. Het congres trekt naar schatting 2.000 bezoekers. Meer informatie: http://www.velo-city2017.com/

Wat wij verwachten van de stagiaire:

- Kennisniveau hbo of universitair

- Zelfstandig kunnen werken op basis van vertrouwen

- Vlotte pen (zowel Nederlands- als Engelstalig)

- Affiniteit met fietsen

- Hands on mentaliteit

- Gastvrije instelling

- Assertieve en proactieve houding

- Meertaligheid is een pré

- Beschikbaar voor minimaal 5 maanden en minimaal 3 dagen per week (idealiter feb t/m juni 2017)

Praktisch:

Standplaats is ons kantoor aan Ezelsveldlaan 59, Delft.

Profiel Dutch Cycling Embassy:

De Dutch Cycling Embassy is een publiek private samenwerking die als doel heeft het internationaal promoten van het Nederlandse fietsen. Dagelijks ontvangt het bureau van de Dutch Cycling Embassy verzoeken vanuit de hele wereld om de Nederlandse kennis en ervaring te delen. De Dutch Cycling Embassy biedt een netwerk aan Nederlandse bedrijven, kennis instituten, NGO’s en overheidsorganisaties om aan deze verzoeken tegemoet te komen.

Reageren:

Geïnteresseerd? Graag ontvangen we je motivatie en CV per mail.

Contactpersoon is José Oudijk, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Welcome to the Dutch Cycling Embassy. This site uses cookies, read our
I accept cookies from this website
Accept